Meesstraat 6,  3630 Maasmechelen - BelgiŽ
 BTW 0808 299 119 Zaakvoerder:  Bedrettin Karakas


De gipsprofessionals

Pleisterwerk


Eťn van onze specialiteiten is pleisterwerk waarbij dit zowel om het stukadoren van plafonds als wanden kan gaan. Daarnaast kan spackspuiten ook door ons worden verzorgd. Pleisterwerk houdt in dat we uw wanden en plafonds met behulp van een lichte laag gipsmortel strak en vlak maken.

Omdat gips vochtregulerend werkt is pleisterwerk uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en kelders. Tevens heeft pleisterwerk brandvertragende eigenschappen, zij het in lichte mate.

Door het realiseren van een gladde ondergrond kan er vervolgens worden begonnen aan de wandafwerking. Deze wandafwerking kunnen wij naast het pleisterwerk ook uitstekend voor u verzorgen.

Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen voor pleisterwerk te bespreken. Indien gewenst kunnen wij tevens een adviserende rol op ons nemen. Al ons pleisterwerk staat in teken van kwaliteit en vakkundigheid. Van te voren krijgt u van ons een heldere offerte zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Voor al uw pleisterwerk in de provincie Limburg zijn wij u graag van dienst.

Wanneer u woonachtig bent buiten Limburg maar wel in het noorden van BelgiŽ, dan zijn wij u tevens met pleisterwerk graag van dienst. Ons bedrijf is gevestigd te Maasmechelen, een mooie stad in de provincie Limburg. Door onze goede ligging in Limburg kunnen wij voor al uw pleisterwerk of andere werkzaamheden binnen afzienbare tijd bij u zijn.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor uw binnenpleisterwerk of neem voor vragen contact met ons op.


Copyright by Pleisterpunt
Any copying or reproduction without permission is strictly prohibited
CopiŽren of namaak zonder toestemming is ten strengste verboden
Herhangi bir kopyalama ya da Łreme izni olmadan kesinlikle yasaktır

Page Construction:26/09/2009 - Last modified: 17/10/2010