Meesstraat 6,  3630 Maasmechelen - BelgiŽ
 BTW 0808 299 119 Zaakvoerder:  Bedrettin Karakas


SIER- EN PLEISTERWERK

Klik op een kleine foto om deze te vergroten

De PLEISTERPUNT-BVBA verzorgt ook wandafwerkingen zoals spachtelputz en granol. Voor het mooiste resultaat brengen wij deze afwerkingen altijd aan op vlakke, gestuukte wanden.
Ook brengen wij altijd een primerlaag aan. Deze is verkrijgbaar in allerlei kleuren en in verschillende korreldiktes van 1 t/m 3 mm.

Wilt u sierwerk maar zijn uw wanden niet vlak genoeg?
Dat is geen probleem:  onze stukadoors werken ze graag glad en strak voor uw af zodat er daarna een prachtige sierpleister aangebracht kan worden.

Pleisterwerk buiten

Pleisterwerk ook buiten mogelijk?

Ook voor buiten is het mogelijk pleisterwerk aan te brengen op uw muren Ė zelfs in verschillende toplagen. Om uw wanden bestand te maken tegen allerlei weersomstandigheden gebruiken wij een speciale waterdichte emulsie. Wij hebben een ruime ervaring met pleisterwerk op buitenmuren, dus wij zijn u graag van dienst!

Een degelijke voorbereiding is wederom het halve werk. Lees meer over de voorbereiding van stucwerk op de stukadoorsvoorbereiding pagina.


Voor al uw pleisterwerk in de provincie Limburg zijn wij u graag van dienst.

Wanneer u woonachtig bent buiten Limburg maar wel in het noorden van BelgiŽ, dan zijn wij u tevens met pleisterwerk graag van dienst. Ons bedrijf is gevestigd te Maasmechelen, een mooie stad in de provincie Limburg. Door onze goede ligging in Limburg kunnen wij voor al uw pleisterwerk of andere werkzaamheden binnen afzienbare tijd bij u zijn.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor uw binnenpleisterwerk of neem voor vragen contact met ons op.


Copyright by Pleisterpunt
Any copying or reproduction without permission is strictly prohibited
CopiŽren of namaak zonder toestemming is ten strengste verboden
Herhangi bir kopyalama ya da Łreme izni olmadan kesinlikle yasaktır

Page Construction:26/09/2009 - Last modified: 17/10/2010